blackchalk

Activity Graph

Page 1 of 1

2018-04-11

[02:31:32] blackchalk: has joined #ruby
[02:31:33] blackchalk: has joined #ruby
[02:31:33] blackchalk: Changing host
[02:49:46] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[03:09:37] blackchalk: Quit: quitting
[03:22:56] blackchalk: has joined #ruby
[03:22:57] blackchalk: has joined #ruby
[03:22:57] blackchalk: Changing host
[03:28:25] blackchalk: Ping timeout: 265 seconds
[09:44:44] blackchalk: has joined #ruby
[09:44:44] blackchalk: Changing host
[09:44:44] blackchalk: has joined #ruby
[09:51:54] blackchalk: Quit: quitting

2018-04-10

[02:35:12] blackchalk: has joined #ruby
[02:35:27] blackchalk: has joined #ruby
[02:35:27] blackchalk: Changing host
[02:38:01] blackchalk: Changing host
[02:38:01] blackchalk: has joined #ruby
[02:38:02] blackchalk: has joined #ruby
[02:55:18] blackchalk: Quit: quitting

2018-04-09

[10:38:13] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[10:38:24] blackchalk: has joined #ruby
[10:44:11] blackchalk: Quit: quitting
[10:45:16] blackchalk: has joined #ruby
[10:52:42] blackchalk: Ping timeout: 245 seconds

2016-02-07

[10:12:19] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[11:51:11] blackchalk: Ping timeout: 264 seconds

2016-01-24

[04:34:09] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[05:04:24] blackchalk: has left #RubyOnRails: ()

2016-01-15

[11:16:36] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[11:21:26] blackchalk: ACTION tests 1 2 3
[11:37:26] blackchalk: arup_r: thanks for the heads-up!
[11:41:15] blackchalk: hello to all rails newbie here! decided to learn using rails a week ago. Now doing my first rails server cmd. :) gl to me.
[12:47:16] blackchalk: Quit: leaving
[15:45:56] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[15:46:30] blackchalk: hey guys. anyone who could help me fix Application Error
[15:48:24] blackchalk: ..following railstutorial and im at deploying it to heroku but viewing the app gives me an application error in the web. checking logs. seems like h10;app crashed, anyone who experienced this?
[15:53:29] blackchalk: tubbo: i have no idea. this is just a simple hello world. localhost is fine. but opening App from heroku after deployment gives me an App Error
[16:00:35] blackchalk: tubbo: yeah seems like that. everythings is color blue, and then it changes to yellow [router] from [web.1]
[16:01:13] blackchalk: telling that there is an error code=h10 etc.
[16:03:21] blackchalk: is it possible that part of my Gemfile was not read or executed?eg: my production group w/ includes pg gem and rails_12factor?
[16:23:09] blackchalk: emachnic: yeah earlier. but i don't know what i'm catching here. Well something logs about "Specified 'postgresql' for database adapter, but the gem is not loaded. Add 'gem pg' so and so.."
[16:27:40] blackchalk: tubbo: emachnic: yeah followed each step. got a group: production do those gem pg installed apart from group dev
[17:18:50] blackchalk: has left #RubyOnRails: ()

2016-01-09

[10:47:24] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[11:49:14] blackchalk: has joined #RubyOnRails
[12:05:15] blackchalk: has left #RubyOnRails: ()